Revolution Slider Error: Slider with alias aschiere-cnc not found.
Maybe you mean: 'homepage' or 'Masini de dibtat tabla' or 'masini-de-dibtat-tevi-profile' or 'masini-de-electroeroziune' or 'masini-de-prelucrat-tabla' or 'rectificat'
/Așchiere CNC
Așchiere CNC 2018-06-21T12:34:19+00:00

Produse în stoc

Livrare rapidă

Transport inclus

Instalare inclusă

Gama completă de produse

Ești interesat de produsele Knuth?

Răsfoiește catalogul Knuth 2018 care conține gama completă.

Descarcă Catalogul
Vizitează site-ul KNUTH

Knuth România – partenerul tău pentru maÈ™ini-unelte

Produsele KNUTH sunt pe piața din România de peste 10 ani, fapt binecunoscut de toți utilizatorii de mașini unelte.

Creșterea foarte mare a numărului de solicitări pentru produsele sale a determinat KNUTH Werkzeugmaschinen GmbH să deschidă o reprezentanță la Iași, luând naștere KNUTH România, furnizorul dumneavoastră de produse KNUTH pe teritoriul României.

Acest lucru a dus la un timp de livrare mai mic datorită stocului local, intervenții service rapide, o acoperire mai bună a pieței, sprijin tehnic și comunicare îmbunătățită. Toate acestea au condus la consolidarea firmei pe piață, aceasta situându-se în topul celor mai mari furnizori de mașini unelte din România.

De la începutul anului 2016, KNUTH SRL furnizează echipamente și accesorii și pentru piețele din Republica Moldova și Bulgaria, împreună cu cel mai bun suport tehnic, logistic, post-vânzări și service.

De ce să ne alegi?

Revolution Slider Error: Slider with alias buline not found.
Maybe you mean: 'homepage' or 'Masini de dibtat tabla' or 'masini-de-dibtat-tevi-profile' or 'masini-de-electroeroziune' or 'masini-de-prelucrat-tabla' or 'rectificat'

Performanțele noastre față de anul 2015

Referințe

Colaborarea cu Knuth Romania a fost una pe măsura așteptărilor, în cazul apariției unor probleme, acestea au fost rezolvate în cel mai scurt timp. Am avut suport și pe partea de consultanță în proiectul depus, ceea ce a facilitat procesul de implementare. Apreciez faptul că răspunsul la solicitări vine rapid și cu exactitate. Knuth este o firmă serioasă, deschisă la colaborare, cu personal competent, își respectă cuvântul dat. Aș recomanda Knuth, sunt mulțumit de colaborare încă de la început.
S.C. Vema SRL
Colaborarea cu KNUTH a început datorită unor recomandări de piață. Încă de la primul contact am avut o colaborare foarte bună, bazată pe încredere și profesionalism. Vom continua să cerem sfatul lor atunci când suntem în căutarea unor soluții tehnice de ultimă generație.
Georgică Iacob, director general, CEPROINV SA
Rigorile impuse de proiectele de finanțare ne-au obligat să căutam parteneri serioși, orientați spre furnizarea de echipamente de prelucare a metalului care să înglobeze tehnologii noi, moderne și care să ofere un avantaj competitiv pe piața internațională.
Gheorghe Stan, director general, Micromet